MobilePay - WeShare

​Jaa kaikki ideasta toteutukseen

WeSharella jaat keskustelut, kuvat ja kulut​.​

Lataa WeShare​​​​
 

Ei enää kuittien tarkistelua ja maksujen sumplimista

WeSharella on helppo seurata sekä suunnitella ja jakaa kaikki kulut. Kun matkustatte, järjestätte juhlia, polttareita, tai vaikkapa jaatte soluasunnon yhteisiä kustannuksia.

Voit jakaa valokuvia, keskustella ja suunnitella yhteisiä menoja. WeShare kertoo tarkalleen, mikä on kunkin osuus tapahtuman kuluista. Se pitää jatkuvasti kirjaa, kuka on maksanut minkäkin osuuden yhteisistä menoista. Maksujen tasaus onnistuu näppärästi MobilePayllä.​​​

 


Jaa menot

WeSharen avulla yhteisten tapahtumien kulujen kirjaaminen on helppoa.

 


Chattää

Voitte chatin avulla keskustella, jakaa kuvia sekä ilmoittaa maksetuista kuluista.

 


Tilien tasaus

WeShare pitää kirjaa jokaisen maksamista kuluista ja maksujen tasaaminen onnistuu kätevästi MobilePayllä.

Katso miten WeShare toimii

 
 
WeShare – jaa kulut että elämykset, eikä kenenkään tarvitse reissun jälkeen etsiä ryppyisiä kuitteja

 
 

Ota käyttöön

  1. Lataa maksuton WeShare App Storesta tai Google Playsta.

  2. Avaa WeShare -sovellus.

  3. Jos sinulla on MobilePay, valitse "Kirjaudu MobilePayllä". MobilePay aukeaa ja hyväksyt sovellustenvälisen tietojen siirron. Tämän jälkeen siirryt automaattisesti takaisin WeShareen ja olet valmis aloittamaan WeSharen käytön.

  4. Jos sinulla ei ole MobilePaytä, valitse "Rekisteröidy" ja seuraa sovelluksessa annettuja ohjeita.
​​​

Usein kysyttyä

Tyttöjen lomamatka? Kimppakämppä poikien kanssa? WeShare auttaa yhteisten kustannusten laskemisessa ja niiden jakamisessa ryhmän jäsenten kesken.

Luo sovelluksessa ryhmä ja kutsu ystäväsi mukaan. Ryhmässä voitte keskustella, jakaa kuvia ja kirjata sinne yhteisiä kulujanne. WeShare pitää puolestanne kirjaa yhteisistä kuluistanne ja kunkin jäsenen osuudesta. Pystyt aina tarkistamaan kunkin ryhmän jäsenen tilanteen - mikä on kunkin jäsenen maksuosuus ja kenelle se maksetaan. MobilePay-käyttäjien väliset rahansiirrot järjestyvät vaivatta MobilePay-sovelluksella.
Jos olet velkaa muille ryhmän jäsenille, klikkaa 'Maksa MobilePaylla'. WeShare pitää huolen siitä, että sinun tarvitsee maksaa vain yksi summa.
Jos olet velkaa usealle ryhmän jäsenelle, WeShare jakaa maksamasi summan henkilöille niiden prosenttiosuuksien mukaan mitä kukin jäsen on saamassa. Eli ryhmän jäsen, joka on maksanut eniten kuluja, vastaanottaa suurimman osuuden maksustasi.
Ryhmän kulujen laskeminen ja maksujen jakaminen WeSharessa edellyttää, että kaikilla ryhmän jäsenillä on sekä WeShare että MobilePay puhelimessaan. Voitte myös käydä keskusteluita ja lisätä kuluja, vaikka kaikilla ryhmän jäsenillä ei olekaan MobilePayta. Kun kulujen jakaminen ja maksaminen aloitetaan, ryhmän kaikilla jäsenillä tulee olla WeShare ja MobilePay yhdistettyinä toisiinsa.
Jotta WeShare voi laskea ja jakaa kulut ryhmän kesken, kaikilla ryhmän jäsenillä tulee olla MobilePay. Tämän lisäksi kaikkien ryhmän jäsenten tulee yhdistää WeShare MobilePayhin. Tämän voi tehdä WeShare-profiilinäytöllä painikkeesta Yhdistä MobilePayhin. Löydät oman profiilisi klikkaamalla nimeäsi aloitusnäytön vasemassa yläkulmassa.
Jos olet MobilePay-käyttäjä, käy päivittämässä uusi puhelinnumerosi MobilePay-sovellukseen. Mene sen jälkeen WeShare-sovelluksessa omaan profiiliisi ja klikkaa 'Hae tiedot MobilePaysta' päivittääksesi yhteystiedot MobilePaysta. Jos olet rekisteröitynyt WeShareen ilman MobilePay-tunnuksia, vaihda puhelinnumerosi profiilisi tiedoissa.
Jos olet MobilePay-käyttäjä, lataa WeShare-sovellus uuteen puhelimeesi ja yhdistä WeShare MobilePayhin WeSharen profiilinäytöltä. Voit myös rekisteröityä uudestaan.
Voit lisätä tai poistaa ryhmän jäseniä ryhmän asetuksissa. Jäsenen lisäämisen jälkeen hänelle voidaan jakaa tulevia kuluja, mutta ei liittämistä edeltäviä kuluja. Jos poistat jäsenen, joka on on velkaa tai saamassa maksuja, hänen kulunsa jaetaan muiden ryhmään jäävien jäsenten kesken. Välttääksesi tämän, kulut tulee tasata ja maksaa ennen ryhmän jäsenen poistamista.
Voit lisätä tai poistaa profiilikuvan profiilinäytöltä. Löydät oman profiilisi klikkaamalla nimeäsi aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa.
Voit lisätä ryhmälle kuvan kun perustat ryhmää tai myöhemmin ryhmän asetuksista.
Voit hallita push-ilmoituksia profiilinäytöltä. Löydät oman profiilisi klikkaamalla nimeäsi aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa.
Valitse Poista käyttäjä profiilinäytöltä. Huomioithan, että menetät samalla kaikki tietosi ja ryhmien jäsenyydet. Jos haluat aloittaa WeSharen käytön uudestaan, voit tehdä sen rekisteröitymällä uudstaan.
Kaikki ryhmän jäsenet voivat kutsua ryhmään uusia jäseniä. Kaikki ryhmän jäsenet voivat lisätä kuluja ja poistua ryhmästä koska tahansa.